• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Acţionarul majoritar al Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat, luni seara, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că intenţionează să vândă clubul de fotbal, preţul pentru care este dispus să îl cedeze ridicându-se la 4 milioane de euro. Vova Cohn, fost acţionar în Ştefan cel Mare, s-a lansat într-un atac dur la actualul patron. 

Fără a câştiga vreun trofeu important ("câinii" au în palmares doar Cupa Ligii), Negoiţă şi-a anunţat plecarea de la Dinamo. O decizie "ireversibilă", după cum singur a numit-o. Activitatea lui a fost disecată de un fost acţionar, care a înfierat mai multe decizii manageriale luate de-a lungul timpului. 

"Negoiţă a crezut că lucrează tot cu oameni care se mulţumesc cu salariul minim pe economie. Negoiţă vine şi le spune jucătorilor că nu le mai dă salariile. Ce înţelege un jucător de 23 de ani? Nu poţi să spui aşa ceva. Nici măcar unui copil nu poţi să-i spui că nu-i mai dai acadele. E o dovada clasică de incompetenţa managerială.

Negoiţă a venit la Dinamo şi l-a pus pe Anghelache preşedinte. Că ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo, hai să ne aducem aminte de miliţie şi securitate. E profesor în economie, dar nu are treabă cu fotbalul. Oricât ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greşeli fundamentale. Adi Mutu a fost adus ca punte de legatură, fost jucător valoros cu experienţă de afară, dar primul lucru făcut a fost să intre în conflict cu Andone. Toate astea se adună şi se plătesc", a declarat Vladimir Cohn la Sport.ro.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la FC Dinamo în august 2012 când a preluat pachetul deţinut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoiţă a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziţionat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.