• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță a confirmat, într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, că vrea să vândă clubul Dinamo. Înainte să renunțe la club, Negoiță e gata să se despartă și de jucătorii importanți.

După ce și-a dat acordul să-l trimită pe Costache la CFR în schimbul a 800.000 de euro, omul de afaferi a precizat că e aproape să se despartă și de Steliano Filip și Ionuț Nedelcearu. Negoiță a ținut însă să precizeze că nu face asta ca să decimeze echipa pe care a salvat-o de la faliment.

"Sub nicio formă nu se doreşte să se vândă în masă. Filip e de mulţi ani la Dinamo şi vrea să treacă la alt nivel. Sunt discuţii pentru el. Nedelcearu e deja de trei ani aici, vom vedea" a dezvăluit finanțatorul lui Dinamo.

Omul de afaceri a precizat că există deja în cadrul clubului înlocuitori pentru cei doi internaționali români și a dat mai multe exemple.

"Oricum, avem soluţii: Ciobotariu, care joacă meci de meci la Târgovişte şi care e acelaşi post cu Nedelcearu. Mai avem vreo 6 jucători în Liga a doua, sunt o serie de jucători tineri care pot face pasul. Anul trecut la juniori am câştigat 6 sau 7 trofee din 10 posibile. Deci avem de unde să asigurăm viitorul lui Dinamo" a mai adăugat Negoiță.

Finanțatorul echipei din Ștefan cel Mare a detaliat și situația atacantului slovac Adam Nemec. Dorit de Gigi Becali la FCSB, vârful intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract și Negoită îi asigură pe fani că slovacul nu va mai juca în Liga 1 din vară. 

"Nemec intră în ultimele şase luni la iarnă şi îşi doreşte să plece. Cel mai probabil va merge în străinătate. Dar nu e vorba de nimic catastrofal, sunt schimbări care intervin în viaţa oricărei echipe" a încheiat Negoiță.

1,4 milioane de euro e cota lui Steliano FIlip
149 de meciuri a jucat Filip la Dinamo
5 goluri și 10 pase decisive are Filip

1,5 milioane de euro e cota lui Nedelcearu
103 meciuri a jucat Nedelcearu la Dinamo
5 goluri și 1 assist are Nedelcearu la Dinamo

1 milion de euro e cota lui Nemec
49 de meciuri a jucat Nemec la Dinamo
16 goluri și 6 pase decisive are Nemec la Dinamo