• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali, patronul FCSB, a intervenit în direct la Digi Sport Special, unde a vorbit despre anunțul lui Ionuț Negoiță de la emisiunea Fotbal Club unde a spus că vrea să se retragă de la Dinamo. Becali a dezvăluit că patronul rivalei a venit la el să-i ceară sfaturi.

Ionuț Negoiță a anunțat în exclusivitate la Fotbal Club că pleacă de la Dinamo. A specificat că decizia de a părăsi gruparea este ireversibilă. În acest sens, Gigi Becali a intervenit în această seară la Digi Sport Special unde a vorbit pe seama acestui subiect și a dezvăluit că patronul rivalei a venit la el să-i ceară sfaturi.

”M-am întâlnit cu Negoiță la nunta Corinei Crețu acum patru, cinci ani și m-a întrebat de un sfat... i-am spus <<dacă ai avere de 100 de milioane de euro și îți permiți să pierzi trei, patru, cinci milioane de euro pe an și poate recuperezi ceva, atunci da, dar părerea mea e să renunți>>. Așa i-am spus atunci. În România, cine dă bani la fotbal e nebun. Vrea să se distreze dând bani. L-am întrebat ce avere are, depinde de avere. Nu mi-a spus, nu l-am mai întrebat”, a spus Becali la Digi Sport Special.

În același timp, patronul FCSB a recunoscut că banii pe care i-a câștigat din fotbal se datorează norocului și că altfel nu ar fi ajuns la venituri de până la 40 de milioane de euro.

”La mine așa a vrut Dumnezeu, nu că sunt eu deștept. Cum să ajungi să scoți 40 de milioane de euro și să ai și profit? Așa a vrut Dumnezeu. Sunt eu deștept? Are dreptate Dragomir. La mine, Dumnezeu a făcut minuni”, a mai spus Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.