• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ionuț Negoiță s-a ținut de cuvânt. Cel puțin pentru moment. După înfrângerea roș-albilor cu ilfovenii de la Concordia Chiajna, finanțatorul lui Dinamo și-a criticat jucătorii și a anunțat că va bloca orice plată până în momentul în care echipa va reveni pe podiumul clasamentului din Liga 1.

"Sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Cred că nu e bine să fii prea domn. Tot timpul salariile au fost plătite la zi, pe 15 și cred că nu este în regulă.E prea bine, e prea călduț. Când vor fi rezultate de locul 3, așa cum e și bugetul... Până nu revenim pe locul 3, nu-și vor mai primi banii. Niciunii dintre ei!" preciza finanțatorul lui Dinamo.

Ziua de 15 octombrie a trecut și jucătorii formației din Ștefan cel Mare nu și-au primit încă banii, semn că Negoiță vrea să se țină de cuvând. Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Ionel Dănciulescu a recunoscut că jucătorii lui Miriuță nu și-au primit încă banii, dar a dat asigurări că acest lucru se va întâmpla, fără să precizeze însă când se va întâmpla asta.

Oficialul formației din Ștefan cel Mare a precizat însă că salariile vor veni indiferent dacă formația va ajunge pe podium sau nu. Fostul atacant a ținut să dezmintă și zvonurile care puneau pe seama problemelor financiare ale clubului neplata salariilor.

"În acest moment nu s-au plătit salariile la Dinamo. E prima sau a doua oară când s-a întârziat cu salariile la Dinamo, dar se vor plăti în cele din urmă. Din ce știu eu nu e adevărată povestea cu locul 3. Domnul Negoiță a mai spus mai multe lucruri legate de lucrul acesta și de foarte multe ori a trecut cu vederea. E clar că e supărarea foarte mare. A făcut investiții. Nu am avut probleme (nr. financiare) până în acest moment pentru care am știut să ne întindem exact cât ne este plapuma" a dezvăluit Ionel Dănciulescu în cadrul emisiunii Fotbal Club.