• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță a anunțat în exclusivitate la Fotbal Club că pleacă de la Dinamo. A specificat că decizia de a părăsi gruparea este ireversibilă. Omul de afaceri a mai spus în direct la Digi Sport că nu și-a putut onora datoria față de Nicolae Badea. Totodată, Negoiță spune că lasă clubul Dinamo cu o datorie de 900.000 de euro.

Măcinat de rezultatele slabe pe care le înregistrează elevii conduși de Vasile Miriuță, dar și lipsa trofeelor din vitrina clubului, Ionuț Negoiță a anunțat în exclusivitate la Digi Sport că renunță la echipă. Omul de afaceri spune că nu și-a putut onora datoria față de fostul acționar, dar și că lasă clubul pe minus.

"Din păcate nu am putut să îmi onorez datoria faţă de domnul Badea. Nu am putut pentru că Dinamo a fost o prioritate. Bineînţeles, domnul Badea trebuie să îşi recupereze banii. Datorii avem cam 800.000-900.000 de euro",  a spus Negoiță la Digi Sport.

Întrebat dacă ia în calcul să rămână ca acţionar minoritar, Negoiţă a evitat răspunsul. "Nu mai pot ţine toată povara asta pe umeri, eu am vrut să salvez Dinamo. Negoiţă nu a însemnat niciodată Dinamo şi nici Dinamo - Negoiţă. Nu am vrut să fiu niciodată asimilat cu Dinamo. Cluburile ar trebui să aparţină la mai multe persoane. Eu voi rămâne alături de Dinamo cu sufletul. Dacă pot face şi altceva să susţin clubul, cu mare drag. Cine vine trebuie să preia cârma lui Dinamo", a mai spus Negoiţă, pentru ca apoi, chestionat pe seama unei eventuale oferte, să spună:

"Nu vreau să comentez acest lucru. O să am o discuţie şi cu domnul Badea, să văd ce părere are".