• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Numirea lui Contra la naţională pare doar o chestiune de timp. Burleanu şi Negoiţă au discutat astăzi pe seama numirii tehnicianului lui Dinamo la prima reprezentativă.

După ce Dan Petrescu a refuzat oferta FRF, iar al doilea de pe listă - Hagi - a spus răspicat încă dinainte de a purta vreo discuţie cu reprezentanţii Federaţiei că rămâne fidel proiectului său la Viitorul, Burleanu s-a decis să îl contacteze pe Contra.

Acesta şi-a arătat disponibilitatea de a prelua naţionala, astfel că în acest moment negocierile sunt în toi. Potrivit informaţiilor oferite la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Negoiţă a avut azi o discuţie de aproximativ o oră cu Burleanu, iar duminică e aşteptat un anunţ final şi în cazul lui Contra. Cei doi au stabilit împreună să treacă meciul împotriva Craiovei şi abia apoi să ia o decizie finală. Anunţul oficial, în măsura în care se bate palma, se va produce vineri, în cadrul Comitetului Executiv.

De notat că există posibilitatea ca tehnicianul lui Dinamo să rămână la club şi săptămâna viitoare, astfel încât derby-ul cu FCSB să fie pregătit ca la carte şi jucătorii să nu simtă vreun posibil şoc.

Altfel, oficialii din Ştefan cel Mare par că s-au obişnuit deja cu perspectiva pierderii lui Contra. Mutu şi Negoiţă văd în Claudiu Niculescu înlocuitorul perfect şi vor demara negocierile în cel mai scurt timp, aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate.