• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ionuț Negoiță n-a mai ajuns azi după-amiază, ora 16:00, în cantonamentul lui Dinamo, de la Săftica, așa cum era preconizat, dar nici nu a renunțat la discuția cu jucătorii. Finanțatorul i-a chemat pe fotbaliști la biroul său de la Hotel RIN din Otopeni.

În frunte cu Vasile Miriuță, jucătorii au fost poftiți într-o sală a stabilimentului, în care discuțiile s-au purtat pe șleau, dar cu ușile închise, departe de ochii mass-media, timp de aproximativ 60 de minute. Potrivit surselor Digi Sport, demne de încredere, Negoiță le-a spus jucătorilor să strângă rândurile, să nu fie absolut deloc interesați de tot ce s-a vehiculat prin mass-media, în ultimele zile, și să facă absolut tot posibilul pentru a câștiga meciul cu CSM Poli Iași, programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

În plus, omul de afaceri a ținut să sublinieze faptul că Vasile Miriuță este antrenorul lui Dinamo și că va continua cel puțin până în pauza de iarnă, eliminând astfel orice alt posibil zvon legat de o eventuală înlocuire a acestuia în orele următoare.

Într-un final, Ionuț Negoiță a ținut să le reamintească jucătorilor că toți sunt cu salariile la zi și i-a rugat să țină cont de acest aspect atunci când intră pe terenul de fotbal.

Ședința s-a încheiat după aproximativ 60 de minute, mai ales că jucătorii trebuiau să ajungă la antrenament. Autocarul a mai zăbovit însă 10 minute în fața hotelului, pentru că Vasile Miriuță a mai rămas în biroul lui Negoiță pentru o discuție tete-a-tete.

La plecare, Miriuță nu a dorit să ofere detalii legate nici de discușia comună, dar nici de cea în particular. Și Ionuț Negoiță a refuzat să vorbească, în ciuda insistențelor jurnaliștilor Digi Sport, prezenți la hotel.