• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo e din nou în criză, iar de această dată Negoiţă pare să nu aibă reţeta pentru reviriment. Extrem de dezamăgit, patronul din Ştefan cel Mare se gândeşte tot mai serios să vândă clubul, însă până să găsească un investitor încearcă să se acopere din punct de vedere financiar. În iarnă, alb-roşiii vor renunţa foarte probabil la alţi doi titulari: Nemec (Mouscron sau FCSB) şi Filip (Ludogorets).

După ce l-a cedat pe Costache la CFR, conducerea lui Dinamo e pregătită să renunţe la alţi doi fotbalişti importanţi. Dacă în cazul lui Nemec raţiunea e pur financiară, deoarece slovacului îi expiră contractul şi poate pleca gratis, în ceea ce îl priveşte pe fundaşul stânga acesta e văzut capul răutăţilor în vestiar.

Deşi s-a vorbit că Nemec este foarte aproape de FCSB, în cele din urmă vârful poate ajunge sub comanda lui Mircea Rednic, la Mouscron. Gazeta anunţă că formaţia belgiană îl vede o soluţie excelentă pentru ofensivă, iar suma oferită identică cu cea pe care a pregătit-o Becali, 500.000 de euro. Avantajele financiare ale "Bizonului" sunt mult mai mari, urmând a avea un salariu superior. Becali îi oferă 200.000 de euro pe an, plus un bonus consistent la semnătură. Totuşi, la 32 de ani, atacantul se gândeşte în primul rând la liniştea financiară, astfel că va alege strict în funcţie de acest criteriu. Nemec a evoluat în Belgia în sezonul 2008-2009, în tricoul lui Genk. A jucat 21 de partide, marcând de patru ori.

Filip, spre Ludogorets

Steliano Filip va pleca şi el de la Dinamo, apărătorul pecetluindu-şi soarta odată cu escapada de la Piatra Neamţ, când a băut până dimineaţă.

Negoiţă l-a scos ţap ispăşitor şi îl vede un element nociv în vestiar, astfel că oferta de 300.000 de euro primită de la Ludogorets se potriveşte mănuşă.

Suma nu este una foarte mare, însă nici nu ar avea cum să fie altfel în condiţiile în care fundaşul a avut evoluţii slabe în ultima perioadă şi are background-ul pe care îl are.

La campioana Bulgariei evoluează în acest moment Keşeru şi Moţi, astfel că acomodarea ar fi uşoară pentru Filip.