• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Posibilul transfer al lui Adam Nemec de la Dinamo la FCSB generează discuții interminabile. Președintele Alexandru David, directorul sportiv Ionel Dănciulescu și antrenorul Vasile Miriuță susțin însă că din ”Ștefan cel Mare” nu vor mai pleca jucători la clubul condus de Gigi Becali, în iarnă.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de altă părere. Acesta a explicat că, în contextul în care Ionuț Negoiță vrea să renunța club, nu ar fi nicio problemă dacă ar ceda jucători la FCSB, pentru a-și recupera o parte din banii investiți.

Pentru mine lucrurile sunt clare în ceea ce priveşte Dinamo. Domnul Negoiţă a anunţat că se retrage. Dacă face asta, e normal să îl vândă pe Nemec chiar şi domnului Becali. Sunt banii lui în joc şi e normal să vrea să îşi amortizeze investiţia”, a declarat Ion Crăciunescu.

Fostul arbitru a mai spus că ar înțelege că, în cazul în care Dinamo ar mai primi, spre exemplu, o ofertă din partea celor de la CFR Cluj, egală cu cea FCSB-ului, atunci ar fi de înțeles dacă clubul ”alb-roșu” ar alege să-l cedeze pe atacantul slovac la ardeleni, doar pentru ca acesta să nu ajungă la marea rivală.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT