• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Sepsi - Dinamo 0-3. Adam Nemec a marcat din nou pentru Dinamo, după două luni de "secetă" și a ajuns la 3 goluri în acest sezon de Liga 1. Atacantul slovac pare să fie hotărât să plece de la formația alb-roșie, chiar dacă afirmă că mingea este în terenul clubului.

În acest moment, Nemec (32) spune că în curând va dori să își încheie cariera și caută cea mai bună soluție. Cu siguranță va pleca, dacă va primi o ofertă mai bună.

Gigi Becali a negociat cu patronul de la Dinamo, Ionuț Negoiță și spunea, în urmă cu două săptămâni, că cele două părți se apropie de un acord pentru o mutare încă din această iarnă. Oferta salarială pentru jucător este net superioară celei de la Dinamo: 25.000 de euro pe lună.

Întrebat dacă va pleca de la Dinamo, pe fondul discuțiilor despre plecarea la FCSB, Nemec a răspuns: "Nu depinde de mine. Aparțin de club și eu voi face ce vor decide ei. Sunt jucătorul lui Dinamo până la finalul acestui sezon, asta e în acest moment. Nu pot spune mai mult, pentru că nu știu mai mult.

Depinde de ce va fi. În curând aș vrea să îmi închei cariera. Caut ce e mai bun pentru mine. Dacă va fi o opțiune mai bună pentru mine, aș vrea să plec. Dacă nu, vreau să rămân".

Un milion de euro e cota de piaţă a lui Nemec, potrivit transfermarkt.de.

VIDEO Declarațiile lui Nemec și ce spune de plecarea de la Dinamo

 

VIDEO Golul lui Nemec cu Sepsi

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT