• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dorit de FCSB, Adam Nemec ar putea să se despartă de Dinamo chiar în această iarnă. Cu toate acestea, Vasile Miriuţă a anunţat că nu-l va trimite pe slovac pe banca de rezerve, dacă acesta refuză să-şi prelungească contractul. Gigi Becali este gata să-i ofere lui Nemec un salariu de 15.000 de euro pe lună.

"Nu poţi să ţii jucătorii cu forţa. Şi patronul, şi eu am discutat cu el. I s-a făcut o ofertă bună să rămână, dar dacă el nu îşi doreşte să continue....noi vom lucra împreună cât îl avem în lot", a spus Miriuţă, la Digi Sport Special.

Tehnicianul dinamovist crede că Adam Nemec este golgheterul Slovaciei şi pentru că la reprezentativă este coleg cu jucători de top din Europa, un exemplu elocvent fiind Marek Hamsik, vedeta lui Napoli.

"El a avut o perioadă mai grea, după un sezon extraordinar, dar se pregăteşte foarte bine, eu am încredere în el. La naţională mai are şi un Hamsik, are alţi coechipieri. Şi noi avem jucători de valoare, dar nu la acel nivel", este conştient antrenorul lui Dinamo.

44 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.