• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

VIDEO Juventus București - Dinamo 0-3. Adam Nemec (31 de ani) a fost titular în primul meci al sezonului, disputat de ”câini” la Ploiești, dar a fost schimbat pe final cu ”noul pariu al lui Cosmin Contra, Valentin Costache.

Atacantul, care a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB și a cărui cotă a crescut simțitor în ultimul an, nu a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj, dar a fost protagonistul unei faze ce-i putea aduce eliminarea.

La scorul de 0-2, în minutul 75 al întâlnirii, vârful slovac a alergat ceva din avanposturi pentru a-l prinde din urmă pe Lungu, mijlocașul grupării din Colentina. Undeva spre centru terenului, când a observat că nu-l poate ajunge pe mijlocaș, Nemec s-a aruncat din lateral direct cu gheata pe glezna lui Lungu.

Aflat în zonă, Horațiu Feșnic a oprit imediat faza și i-a arătat cartonașul galben jucătorului de la Dinamo. Oficialii lui Juventus au cerut însă eliminare, considerând violent gestul lui Nemec.

VIDEO cu faultul lui Nemec

Partida s-a terminat cu un om mai puțin, pentru că în minutul 53 Mihăescu de la gazde a fost eliminat pentru un cumul de cartonașe galbene.

VIDEO cu eliminarea lui Mihăescu

Merita Nemec să fie eliminat?

  • Da
  • Nu