• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dezvăluirile făcute de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, în privinţa escapadelor lui Cătălin Golofca, 27 de ani, nu s-au oprit doar la ameninţări. Astăzi, joi, 12 octombrie, Nicolae Dică a anunţat că nu l-a oprit pe Golofca în lotul de 18 cu care va aborda jocul de vineri seară, contra Voluntariului, de la 20:45, pe Digi Sport 1.

"Golofca nu este în lot pentru că aşa am decis eu. Sunt alţi jucători care merită să facă parte din lot. Nu, nu este un jucător problemă, însă nu ştiu dacă va mai fi în echipă, asta depinde doar de el, dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect.

Am avut o discuţie cu el între patru ochi şi depinde de el, de modul în care se va antrena şi cum îl voi vedea conectat la pregătire", a declarat Dică înaintea partidei cu ilfovenii pregătiţi de Claudiu Niculescu.

Întrebat dacă derapajul lui Golofca ar putea afecta în vreun fel relaţiile din interiorul grupului, "principalul" roş-albaştrilor a spus că nu crede în acest pericol pentru "că am vorbit şi cu el, dar şi cu ceilalţi jucători".

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

"Golofca mai are o şansă, el era cam vagabond. A mers în cluburi, a crezut că a venit în Bucureşti şi că toate femeile din cluburi sunt ale lui. Am vorbit cu el şi i-am zis că nu mai are voie să iasă din casă. Nici la restaurant nu se mai duce. Mănâncă acasă parizer cu pâine. L-am văzut în restaurant, adio! El d-aia nu mai putea să alerge, că era tot timpul cu gândul în altă parte", a declarat Becali, la "Fotbal Club", în urmă cu două zile.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a ajuns la FCSB în august, atunci când a fost transferat de la FC Botoşani pentru 400.000 de euro.

Golofca nu a marcat încă niciun gol pentru roş-albaştri în opt partide disputate, în toate competiţiile.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT