• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

William de Amorim (25 de ani) mai prinde echipa la FCSB doar când Nicolae Dică vrea să-și mai menajeze dintre titulari, asta după ce mijlocașul a fost aproape de o despărțire de gruparea roș-albastră. Faptul că brazilianul este ținut rezervă, uneori chiar lăsat în afara lotului, este considerat o greșeală din partea lui Marius Șumudică, fostul său antrenor de la Astra.

Tehnicianul celor de la Kayserispor crede că Dică face o greșeală din faptul că nu-i folosește în banda stângă pe Junior Morais și pe De Amorim.

”Pentru mine, De Amorim e cel mai bun jucător de bandă stânga de la Steaua. Nici Tănase, nici Golofca, nici Coman. Eu cred că De Amorim şi Morais formează una dintre cele mai bune benzi din ţară. Dacă voi putea, îl voi ajuta şi îl voi transfera în iarnă", a spus Șumudică, la Digi Sport.

În vârstă de 25 de ani, brazilianul De Amorim a bifat doar 7 meciuri în acest sezon de Liga 1 și a marcat un singur gol, în victoria pe care FCSB a obținut-o cu Gaz Metan, scor 4-0.

750.000 de euro este cota de piață a lui De Amorim, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT