• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Voluntari - Viitorul 0-0. Ilfovenii au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie şi au rămas la şapte puncte de ultimul loc care duce în play-off, ocupat de Astra.

"Nu sunt mulţumit când nu câştig, dar am întâlnit cea mai în formă echipă din Liga 1 şi pot spune că sunt mulţumit, rezultatul e echitabil. În prima repriză am jucat bine, am făcut presing, am avut situaţii de a marca.  A fost un meci destul de încins. Ne-au pus probleme la începutul reprizei secunde", a spus Niculescu.

Fostul vârf al lui Dinamo a acuzat lotul "subţire" pe care îl are la dispoziţie, după ce nu a putut folosi doi atacanţi, în urma eliminării lui Ţucudean.

"A venit eliminarea lui Ţucudean, dar nu am putut forţa introducerea unui al doilea atacant pentru că nu avem, din păcate. Avem problemele pe care le ştiţi. Avem jucători accidentaţi", a adăugat "Claugol".

Claudiu Niculescu nu a criticat arbitrajul lui George Găman: centralul le-a anulat un gol ilfovenilor, după un duel în careul mic al lui Rîmniceanu între Balaur şi Ţîru. Găman a văzut o împingere a jucătorului gazdelor.

"Am avut acel gol anulat, nu am revăzut faza, nu ştiu dacă a fost sau nu", a spus tehnicianul.

Cu opt etape rămase de disputat din sezonul regulat, Voluntari e pe locul 10, cu 21 de puncte acumulate. Echipa lui Niculescu mai poate spera încă la play-off, de care o despart în acest moment 7 puncte.

"E un punct care în economia clasamentului nu ne ajută. E un punct pentru moral. Eu mă mai gândesc la play-off, cu toate că nu e obiectivul echipei. Şi jucătorii îşi doresc. Prima condiţie e să câştigăm meciul de la Mediaş. Avem multe probleme cu accidentaţii şi sper să găsesc soluţii pentru finalul acestui an", a încheiat Niculescu.