• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FC Voluntari a reușit o surpriză în meciul de debut al etapei a 12-a din Liga 1. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a remizat, scor 1-1, cu CS U Craiova. Ilfovenii au urcat pe locul 8 în clasament cu 15 puncte după 12 etape. Pentru Voluntari a marcat Tudorie, iar pentru olteni a egalat Băluță.

La finalul jocului, Niculescu a acuzat lipsa de fair-play a celor de la Craiova și consideră că rezultatul este unul meritat pentru echipa sa. Oficialii Craiovei cu cei ai Voluntariului au ajuns la un conflict după momentele de final.

"Ei s-au luat de noi. Eu m-am bucurat, nu am spus nimic nimănui, nu am făcut vreun gest. Acum, la final, şi antrenorul gazdelor nu ştiu ce voia. Probabil erau nemulţumiţi că am tras de timp.

Ce mă deranjează foarte mult e lipsa de fair-play. Când cineva e accidentat şi dai mingea afară, returneaz-o", a declarat Claudiu Niculescu după meci.

Niculescu este de părere că echipa pe care o pregătește putea chiar câștiga meciul.

"Puteam pleca chiar cu trei puncte, am ratat câteva ocazii bune. Am făcut un meci tactic aproape perfect. Mă mulţumeşte atitudinea băieţilor, mai ales că am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1", a mai spus cel poreclit de fani "Clau-gol".

Fanii Craiovei nu i-au iertat "trădarea" de când era jucător şi când a ales să plece de la Universitatea pentru marea rivală, Dinamo. În consecinţă, antrenorul lui Voluntari a avut parte de o primire ostilă şi la Severin.

"Eu niciodată nu am fost primit bine aici, de câte ori am jucat la Craiova. Nu ştiu dacă acest lucru îi motivează pe băieţi sau nu. Pe mine mă capacitează, sunt şi mai dornic de victorie decât în mod obişnuit", a concluzionat tehnicianul.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT