• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Cosmin Contra s-a înțeles cu Federația Română de Fotbal și va fi noul selecționer al echipei naționale. Cei de la Dinamo îi caută înlocuitor lui ”Guriță” și vor alege dintre Claudiu Niculescu și Vasile Miriuță. Cel mai probabil, o decizie se va lua în cursul zile de luni.

Intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, Adrian Mutu și-a exprimat preferința în privința viitorului selecționer. ”Briliantul” îl preferă pe Claudiu Niculescu.

”Eu îl prefer pe Claudiu Niculescu, dar nu iau eu decizia. Hotărârea o luăm împreună. Claudiu este un antrenor modern, a câștigat două trofee în acest an. Mie îmi place de el”, susține Mutu.

Niculescu și-a început cariera de antrenor pe banca celor de la U Cluj și a mai pregătit pe Bihor Oradea, Damila Măciuca, Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și FC Voluntari.

Adrian Mutu susține că, în cazul în care nu se va alege un antrenor până la meciul cu Concordia Chiajna, antrenamentele echipei vor fi conduse de Jerry Gane, actualul secund al lui Cosmin Contra.

”Antrenamentele vor fi conduse de Jerry Gane, și dacă se întâmplă ca până miercuri să nu avem antrenor, va sta și pe bancă. Contra nu-și va rezilia contractul cu Dinamo până în momentul în care Comitetul Executiv a FRF îi va valida numirea, dar între timp noi vom discuta cu cei pe care-i avem pe listă”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

2 trofee are Niculescu în palmares ca antrenor, Cupa și Supercupa României.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT