• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Denis Alibec nu va juca în ultimul meci european al FCSB din acest an. A acuzat dureri în urma partidei cu Juventus (4-0) și nu s-a antrenat azi.

Nicolae Dică a anunțat că acesta nu va fi în lot, dar nu a ezitat să îl ”înțepe” pe atacantul venit pentru două milioane de euro de la Astra.

”Tot mi-am pus aceste întrebări, care sunt motivele pentru care unii jucători s-au accidentat? La unii am răspunsul, în cazul altora nu găsesc răspunsul. Sperăm ca de la anul să fim ok din toate punctele de vedere”, a spus Dică, în conferința de presă dinaintea partidei cu Lugano.

Alibec a fost acuzat în mai multe rânduri că exagerează atunci când vine vorba de accidentări și că nu face toate eforturile pentru a-și ajuta echipa.

"Am avut colegi de echipă care făceau injecții în genunchi, intrau pe teren și mâncau terenul. Așa procedau Rădoi sau Ghionea. Dacă el nu vrea să joace, ce să-i fac, dacă nu dorește? Dacă spune că nu poate, nu pot să-l oblig să joace", a spus Dică, în conferința de presă de după meciul cu Astra.

VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI ALIBEC DIN MECIUL CU JUVENTUS

Nici Gigi Becali nu e convins că problemele medicale ale jucătorului reprezintă principalul motiv pentru care acesta preferă să nu evolueze în toate meciurile echipei.

”Alibec, nu știu care e treaba cu el. A zis că-l doare și că nu poate să se antreneze. Poate nu avea chef și a zis că-l doare. Asta după ce a flat că va juca titular Gnohere.

Nu știu dacă e adevărat, dar ce pot să-i fac? Ce o fi o fi”, a spus Becali, într-o intervenție EXCLUSIVĂ, ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, la finalul lui noiembrie.

Doar două goluri a reușit să înscrie Alibec în cele 18 meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon (niciunul în Liga 1). El a oferit și cinci pase decisive.

Meciul dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, de la 22:05, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.