• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. După o serie de 11 victorii la rând, ”roș-albaștrii” au pierdut în fața echipei lui Hagi, în urma unui meci în care Gabi Tamaș a fost eliminat în prima repriză, iar Florin Niță a greșit la două dintre goluri.

La finalul partidei de la Ovidiu, portarul Stelei și-a asumat erorile comise la golurile de 2-0 și 3-0, însă nu vrea să facă o dramă din asta: ”Mă pun singur la zid, am greșit, dar nu e un capăt de țară. Greșesc alții la un nivel mai înalt”, a zis Niță, care consideră că rezultatul ar putea fi diferit dacă Tamaș nu primea cartonaș roșu la 0-0.

Păcat că am pierdut cele trei puncte. Cu siguranță ar fi fost alta soarta partidei, dar asta s-a întâmplat. S-a dat roșu și mergem înainte”, a spus Niță, după meci, la flash-interview.

Pentru noi este important să luăm cele trei puncte în meciul cu Dinamo și încercăm să nu mai pierdem niciun punct de acum”, a declarat portarul ”roș-albaștrilor”, la microfonul Digi Sport, și despre derby-ul cu Dinamo, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 2 aprilie, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Convocat la echipa națională pentru meciul cu Danemarca, după accidentarea suferită de Silviu Lung, Florin Niță a precizat că nu s-a gândit în niciun moment să renunțe la prima reprezentativă.

În primul rând, îi doresc lui Silviu multă sănătate și să revină cât mai repede pe teren. Pentru mine o mândrie să port tricoul echipei naționale și să fiu chemat la lot”, a mai zis Niță referitor la convocare.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT