• Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1
  • Meciurile din fazele superioare ale turneului de tenis de la Stuttgart se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

Dorit în continuare de Reghecampf în Ghencea, Andrei Ivan este şi în vizorul lui AS Monaco. Monegascii îl vor, la fel ca şi Espanyol, sub formă de împrumut, urmând a-l transfera definitiv în vară, dacă va da randament.

La 19 ani, Ivan are suficiente calităţi încât să atragă privirile cluburilor din Vest, deşi în Liga 1 nu a demonstrat foarte multe. Deşi are o ofertă pe masă de la Steaua - aproximativ 2 milioane de euro oferă campioana pentru transfer-, vârful visează să ajungă la o formaţie puternică din Occident. După ce Espanyol, formaţia lui Gâlcă şi-a manifestat interesul pentru el, ProTV anunţă că şi Monaco vrea să îl împrumute pe vârf.

Transferul în Principat ar fi un mare plus, în condiţiile în care formaţia din Ligue 1 şi-a făcut un renume în trecutul recent din vânzarea atacanţilor. Ultimul pe listă a fost Martial, care a ajuns în toamnă la United, la 19 ani, pentru suma record pentru un adolescent: 80 de milioane de euro.

În cazul în care mutarea s-ar realiza, Ivan ar deveni al treilea român din istoria lui Monaco. Răducioiu şi Daniel Niculae au evoluat şi ei pentru formaţia care în 2004 juca finala Ligii Campionilor (pierdută, 3-0, cu FC Porto, antrenată atunci de Mourinho).

Întrebat la finalul meciului Steaua - Sturm Graz 1-0 despre ce variantă ar fi cea mai bună pentru Ivan, fostul preşedinte al Ligii, Dumitru Dragomir, l-a sfătuit să accepte oferta campioanei.

"Ce pot eu să vă spun? Vă zic despre Ivan cel Groaznic, că am citit cartea. Pe Ivan îl sfătuiesc să se transfere la o echipă puternică din România ca să poată să progreseze şi să plece apoi pe bani mulţi", a spus Dragomir, în direct la Digi Sport.