• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

ASA Tg. Mureș și-a găsit antrenor, după ce, săptămâna trecută, l-a demis în timp record pe Ionuț Chirilă. Ultima clasată din Liga 1 l-a instalat pe Ionel Ganea, care este al cincilea tehnician din acest sezon la gruparea de pe stadionul Trans-Sil.

Cele două părți negociau încă de săptămâna trecută și mișcarea a fost oficializată imediat după Paști. Marți, Ganea (43 de ani) a condus primul antrenament, iar miercuri va avea loc și conferința de presă în care va fi prezentat oficial. Emil Szolomajer, Carol Fekete şi Darius Miclea mai fac parte din staff-ul tehnic.

"Ionel Ganea a condus în această dimineaţă prima şedinţă de pregătire în calitate de antrenor principal al formaţiei ASA Tîrgu-Mureş. În vârstă de 43 de ani, Ganea se va afla pe banca roş-albaştrilor începând cu partida de luni, de la Iaşi, din etapa a VII-a a play-out-ului Ligii 1. Din staff-ul tehnic vor mai face parte Emil Szolomajer, Carol Fekete şi Darius Miclea. Noul antrenor principal va fi prezentat oficial, mâine, în cadrul unei conferinţe de presă", se arată în comunicatul celor de la ASA.

Ionel Ganea este al cincilea antrenor de la ASA în acest sezon, după Dario Bonetti, Dan Alexa, Ilie Stan şi Ionuţ Chirilă.