• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Tenis, New Haven: Ana Bogdan - Kirsten Flipkens (azi, 19:00, Digi Sport 2)

Marcel Puşcaş a criticat la "Digi Sport Matinal" una dintre ultimele achiziţii ale celor de la FCSB, Cătălin Golofca, venit de la FC Botoşani.

400.000 de euro au plătit "roş-albaştrii" pentru transferul atacantului de 27 de ani, care a jucat două meciuri pentru echipa lui Nicolae Dică, împotriva Politehnicii Iaşi şi Astrei.

"Golofca e un jucător foarte bun, se impunea, poate, să fie adus. Are însă o problemă: viteza de deplasare, de reacţie e mult mai mare decât viteza de gândire, iar el trebuie să înţeleagă că în fotbal nu toate pot fi făcute în viteza a patra. Bagi viteza a patra când impune faza sau jocul, el însă tot ce face, face în viteza a patra. Nivelul lui de juniorat a fost deficitar, lucrurile trebuiau să i se explice, el are 27 de ani", crede Puşcaş.

Fostul conducător al Stelei l-a comparat pe fotbalistul născut în Suceava cu o maşină aflată permanent în viteză.

"E ca o maşină care nu stă la stop la roşu, nu merge cu 50 la oră, merge cu 100 la oră, că e autostradă, că e sat, că e oraş, trebuie disciplinat", a mai spus Marcel Puşcaş.

Cătălin Golofca a jucat un singur an pentru FC Botoşani, unde a venit de la Foresta Suceava.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT