• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli iași - FCSB 1-0. Nicolae Dică (37 de ani) era destul de abătut la finalul partidei din Copou, deși, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, a încercat să transmită o altă stare de spirit.

Tehnicianul roș-albaștrilor a spus că a contat și faptul că jucătorii de la loturi s-au întors târziu la echipă, dar a explicat că nu o spune ca o scuză. În plus, Dică a precizat că echipa sa a dominat și că nu are ce să le reproșeze lui Budescu și colegilor lui.

”Nu am ce să le reproşez băieţilor. Am făcut un meci bun, am avut atitudine, am controlat meciul. A venit acel gol al lui Panţîru, dar nu disperăm: am avut 8 ocazii de a marca.

Mereu după pauzele venite după meciurile naţionalei nu reuşim să câştigăm. Am avut jucătorii târziu la antrenament, dar asta nu e o scuză. Am pierdut doar un meci, trebuie să fim încrezători şi cu siguranţă la final ne vom îndeplini obiectivele", a spus Dică.

Referitor la faptul că Denis Alibec nu a făcut deplasarea la Iași, Dică a replicat:

"A bătut o lovitură liberă ieri la finalul antrenamentului. A făcut o contractură şi am zis să nu forţăm. Să vedem zilele viitoare cum e, sperăm să îl recuperăm pentru meciul cu Plzen.”

”Nu e o tragedie dacă nu terminăm anul pe primul loc!”

Nicolae Dică este convins că fața echipei va fi alta joi, în Europa League, la returul cu Plzen, dar a încercat să ia deja de acum din presiunea exercitată pe elevii săi.

"Şi dacă vom pierde meciul cu Plzen, vom fi tot pe primul loc. Dar noi mergem acolo să învingem, tratăm serios fiecare meci”, a mai spus Dică, la Digi Sport.

La conferința de presă, Dică a subliniat, din nou, faptul că este obligat să facă rotații din cauza programului încărcat.

"Mereu am făcut schimbări, pentru că jucăm din trei în trei zile. Apelez la această rotaţie şi cu siguranţă vom avea alţi jucători cu Plzen. Apoi, ne aşteaptă un meci foarte greu cu Astra, aşa că trebuie să schimbăm", a mai spus Dică, pentru ca apoi, întrebat despre posibilitatea ca CFR să o depăşească înainte de pauza de iarnă, să spună: "Nu e o tragedie dacă nu terminăm anul pe primul loc, important e să fim primii la final".