• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rămânerea lui Helmuth Duckadam la Steaua, ca preşedinte de imagine, este sub semnul întrebării. Acesta a dezvăluit în direct la Digi Sport că, după sezonul regulat, va avea o discuţie bărbătească, faţă în faţă, cu Reghecampf şi Becali, în care va lua o decizie.

Cele nouă goluri încasate de Steaua în amicale au născut tensiuni în cadrul clubului. Portarii Niţă şi Cojocaru au fost criticaţi de Helmuth Duckadam, care la rându-i a fost contrat de Reghecampf. Tehnicianul i-a reproşat că, în loc să îi apere, fostul goalkeeper a admis că aceştia au greşit.

Simţind că este "pus pe silent", Duckadam a ripostat şi a ameninţat cu demisia. Deşi se părea că între timp lucrurile s-au stabilizat, eroul din '86 a explicat că se gândeşte în continuare foarte serios să renunţe la funcţia pe care o are în cadrul clubului.

"Mi-am spus părerea despre portarii Stelei, portari pe care eu mereu i-am susţinut. Eu îmi doresc să fie linişte la echipă, să nu mai fie discuţii în presă. Vreau să am o discuţie cu Reghecampf şi patronul să văd în ce măsură mai putem continua. Atât vreau să spun legat de acest subiect", a mărturisit fostul mare goalkeeper la Fotbal Club.

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Becali legată de acest subiect, Duckadam a confirmat, menţionând totodată că datorită acesteia este în continuare într-o funcţie oficială la gruparea campioană. Totuşi, eroul de la Sevilla a punctat încă o dată că nu va accepta să aibă o funcţie de decor şi alţii să stabilească dacă are voie să spună un lucru sau altul.

"Cu patronul am avut o discuţie. De asta sunt încă preşedintele de imagine al Stelei. Dar nu o să accept să fiu o marionetă, să nu pot să îmi spun părerea. Deveneam penibil dacă spuneam că goalkeeper-ul nu a greşit, când o lume întreagă văzuse că a gafat. Asta nu înseamnă că l-am criticat, eu mereu am fost alături atât de Niţă, cât şi de Cojocaru", a mai spus Duckadam.