• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

VIDEO CSM Poli Iași - Dinamo 2-1. Moldovenii au câștigat în fața roș-albilor, după un gol marcat în prelungirile partidei, de către Jo, dar prestația roș-albilor din partea secundă a fost una slabă.

La finalul partidei din Copou, Paul Anton a încercat să-și găsească cuvintele după al treilea eșec al roș-albilor în primele șase etape, a doua înfrângere consecutivă.

"Nu e nimic de spus. Nu avem voie să facem asemenea greşeli şi să pierdem un meci pe care l-am controlat. Le-am permis să vină peste noi şi să întoarcă meciul. Puteam să facem 2-0, e numai vina noastră.

Trebuia să închidem meciul, să marcăm, pentru că au fost ocazii foarte bune la 1-0. Şi chiar dacă nu marcam, nu e voie să primeşti gol în ultimul minut. Trebuie să fim mai responsabili", a spus Anton, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Eliminarea lui Nedelcearu, produsă la scorul de 1-0 pentru Dinamo i-a perturbat total pe elevii lui Cosmin Contra, care nu au reușit să se mai adune după aceea.

"Nu putem să dăm vina pe Ionuţ, el şi-a dorit foarte mult să facă un meci bun. Trebuia să fim mult mai atenţi, trebuia să tragem şi să facem uitat faptul că jucam în 10”, a mai spus Anton, la Digi Sport.