• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a terminat campionatul pe locul al doilea, dar acum încearcă, printr-un apel la TAS, o răsturnare spectaculoasă de situație. Nu toți steliștii, însă, sunt triști pentru locul secund ocupat de elevii lui Laurențiu Reghecampf.

Dumitru Dumitriu, posibilul colaborator al lui Nicolae Dică în viitorul staff al roș-albaștrilor, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, că situația de la echipă l-a îngrijorat foarte tare, mai ales că echipa s-a chinuit pentru a prinde locul 2 din Liga 1.

”Putem spune că este un sezon ratat, dar pe mine, ca antrenor, m-a îngrijorat și mai mult faptul că dacă nu veneau Alibec și Gnohere erau probleme mult mai mari, mult mai mari!

De când au venit ei, au făcut legea în careul advers și au fost oamenii care au decis victoriile și au ținut echipa acolo în față, chiar și pe locul doi. Este o performanță pentru că am avut probleme în a finaliza”, a spus Dumitriu la Digi Sport.

Legat de posibilitatea de a lucra cu Dică, antrenorul care a câștigat titluri cu Steaua și care a calificat gruparea roș-albastră în Liga Campionilor, a replicat:

”Dică era un pion principal și în mandatul lui Rădoi. Făceau totul împreună, lua și el decizii. Plus că acum, prin această promovare în Liga 2, a demonstrat că se pricepe, că este talentat și că poate fi un mare antrenor. Chiar dacă este o promovare la Liga 2, tot o performanță este.

Sunt convins că Dică, cu lotul actual și cu jucătorii care vor veni, va reuși să facă lucruri foarte bune cu Steaua. Va fi o echipă mult mai puternică și mai sigură pe evoluțiile din campionat și din Europa”, a mai spus Dică, la ”Matinal”