• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mircea Sandu a discutat despre numirea lui Contra la naţională şi este de părere că un rol esenţial în aducerea fostului antrenor de la Dinamo i-a aparţinut lui Stoichiţă.

Preşedintele Comisiei Tehnice e văzut de mulţi doar o marionetă în mâinile lui Burleanu, însă fostul şef al FRF e convins că acesta are un rol mult mai important.

"Numirea lui Contra nu și-au asumat-o șefii Federației, ci Stoichiță, "Cocoșilă", așa cum îi ziceam noi lui, când eram jucători. De atunci era un pic cam pervers. Cei care sunt acum la Federație au creat dezastru cu Daumii, Kovacsii sau Kovesii lor, cum i-o chema... În locul lui Mutu nu m-aș înjosi să fiu subalternul lui neica nimeni.

Eu aș recomanda viitorului președinte al Federației să-i facă selecționerului un contract pe 4 ani", a spus Mircea Sandu la o emsiune pe Național FM.

Fostul şef al FRF a vorbit şi despre iminentele alegeri de la Ligă. Chiar dacă s-a zvonit că Drăgoi are sprijin politic, "Naşul" e de părere că Gino Iorgulescu, actualul preşedinte, nu va avea probleme să obţină un nou mandat la cârma forului pe care îl conduce.

"Tot Gino va fi președinte la Ligă. Acest Drăgoi, de care n-am auzit, o să ia cel mult două voturi. Ce treabă are el cu fotbalul? Dacă a fost city manager, să aibă grijă de orașul lui și să lase fotbalul. Cade poarta de la intrare în Timișoara și omoară oameni, iar el se ocupă de fotbal.

Sistemul cu play-off e bun, dar nu ar trebui să se înjumătățească punctele, pentru că sunt câștigate pe teren. Probabil că se înjumătățesc pentru că și valoric se joacă cam la jumătate din ce se juca acum vreo 15 ani", a mai spus Sandu.