• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Flavius Stoican este oficial noul antrenor al celor de la CSM Poli Iași. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Acest lucru a dus la o ruptură între tehnician și fostul său coleg, Florin Prunea. Acesta din urmă s-a simțit trădat de Stoican și a reacționat după numirea acestuia pe banca fostei sale echipe.

Prunea a dezvăluit o discuție pe care a avut-o zilele trecute cu Stoican, care l-a asigurat că nu va veni la Iași, și a rămas surprins de decizia ulterioară a acestuia.

”M-a sunat Stoican acum două zile. Eram cu Neagoe la mine acasă. Mi-a zis: ”Domn' președinte, eu nu am știut ce se întâmplă acolo. Eu nu am ce să caut acolo” și când am auzit că ieri, zdup! în birou, nu? Bravo, Stoicane, tată, bravo”, a declarat Florin Prunea.

Site-ul oficial al celor de la CSM Poli Iași a anunțat, sâmbătă, că Eugean Neagoe a fost demis, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican. În vârstă de 40 de ani, acesta are ca obiectiv accederea în play-off-ului sezonului viitor din Liga 1.

Stoican a plecat de la Pandurii la finalul sezonului recent încheiat, după ce nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare. Acesta le-a mai pregătit în cariera sa pe Chindia, CS Mioveni, Dinamo 2, Dinamo, FC Voluntari și Zimbru Chișnău.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT