• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La 8 ani de la înfiinţare, echipa lui Gică Hagi este noua campioană a României, după victoria dramatică obţinută în ultima etapă, la Ovidiu. De la Florenza, Ianis Hagi a ţinut să trimită un nou mesaj de susţinere al proiectului tatălui său.

După ce sâmbătă a fost o "seară minunată" pentru Ianis, care a trimis unul dintre cele mai emoţionante mesaje după titlul câştigat de Viitorul, puştiul a făcut şi "analiză la rece" a performanţei extraordinare a tatălui său. Într-un fotbal tot mai măcinat de scandaluri şi de suspiciuni, proiectul lui Hagi se diferenţiază prin normalitatea sa. Cu foarte multă muncă şi disciplină în spate, "Regele" a reuşit în doar 8 ani "imposibilul", surclasând echipe cu bugete superioare şi tradiţie.

"O să las şi eu asta aici", e mesajul lui Ianis pe o pagină de socializare, amintind apoi episoadele importante din istoria fostei sale echipe.

Viitorul a devenit a 25-a campioană a României şi a şasea echipă din afara Capitalei care câştigă titlul, după 1990, după Universitatea Craiova, CFR Cluj, Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi şi Astra Giurgiu.

Ovidiu este al 14-lea oraş care dă campioana în România, după Bucureşti, Timişoara, Ploieşti, Arad, Craiova, Cluj-Napoca, Piteşti, Oradea, Braşov, Reşiţa, Urziceni, Galaţi şi Giurgiu.

De asemenea, Ovidiu este primul oraş din Dobrogea care oferă o campioană, dar şi cel mai mic oraş din România care se poate lăuda cu o asemenea performanţă.