• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

O nouă lovitură pentru Dinamo. După ce antrenorul Cosmin Contra a lăsat de înțeles că va pleca la echipa națională, directorul general al ”câinilor”, Adrian Mutu, va pleca și el de la echipa din Ștefan Cel Mare.

Din informațiile Digi Sport, Mutu va face echipă cu Contra la națională și va fi noul director sportiv al Federației Române de Fotbal. Din câte se pare, ”Briliantul” și-a dat și el acordul să lucreze cu Contra la echipa națională.

Adrian Mutu a ajuns la Dinamo în urmă cu un an, după despărțirea de ASA Târgu Mureș, fiind numit director general al clubului. Acesta a lucrat inițial cu Ioan Andone, dar cei doi nu s-au înțeles prea bine, iar la începutul acestui an a reușit să-l aducă la Dinamo, pe Cosmin Contra. Colaborarea dintre cei doi a decurs destul de bine, reușind să ducă echipa în play-off, și chiar să se lupte la titlu în sezonul precedent.

După despărțirea de Christoph Daum, conducerea FRF a încercat să-l convingă pe Dan Petrescu să preia naționala, însă acesta a refuzat în cele din urmă, iar Burleanu a decis să-l aducă pe Cosmin Contra, care a declarat zilele trecute că ”naționala nu se refuză”.

În vârstă de 41 de ani, Contra a pregătit în cariera sa echipe precum Poli Timișoara, Getafe, echipa de tineret a celor de la Getafe, Fuenlabrada, Petrolul, Alcorcon, Guangzhou R&F și Dinamo.

77 de meciuri și 35 de goluri are Mutu în tricoul echipei naționale.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT