• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB a anunţat azi, pe site-ul oficial, despărţirea de Sulley Muniru (24 de ani). Este cel de-al treilea fotbalist care pleacă de la gruparea roş-albastră în această vară, după Gabi Tamaş şi Wilfried Moke.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Muniru Sulley pentru rezilierea contractului pe care jucătorul îl avea cu clubul nostru.

Mijlocaşul ghanez li s-a alăturat, astfel, lui Gabriel Tamaş şi Wilfried Moke pe lista fotbaliştilor care au părăsit Steaua în această vară, primul reziliind, de asemenea, contractul, iar celui de-al doilea nefiindu-i activată clauza de prelungire a înţelegerii.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Sulley pentru contribuţia avută în cei doi ani petrecuti la echipa noastră şi îi urează mult succes pe viitor!",  se arată pe site-ul oficial al celor de la FCSB.

Cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Sulley fusese transferat de FCSB în vara lui 2015, de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro. În ultimul sezon a bifat 30 de meciuri în tricoul roş-albastru şi a înscris un gol. 

Sulley mai avea contract cu FCSB până în 2019, însă cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea înţelegerii. Fotbalistul a devenit astfel liber de contract.

24 de ani are Muniru

800.000 de euro e cota de piaţă a lui Muniru