• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că la alegerile din 23 octombrie se vor înfrunta Gino Iorgulescu, actualul președinte, și Sorin Drăgoi, președintele celor de la ACS Poli Timișoara.

Din ecuație a dispărut Marius Stan. Fostul președinte al Oțelului anunțase că va candida după o discuţie "puţin deplasată şi lipsită de respect" pe care a avut-o cu Gino Iorgulescu, însă actualul oficial al Concordiei s-a răzgândit în cele din urmă.

"Liga Profesionistă de Fotbal anunță pe această cale că în ziua de 6 octombrie 2017 a expirat termentul pentru depunerea candidaturilor la funcția de președinte al LPF pentru mandatul 2017-2022.

Vă informăm că actualul președinte al LPF, Gino Iorgulescu, și-a depus candidatura, îndeplinind toate procedurile necesare, la fel și președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi.

Adunarea Generală pentru alegerea președintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din Strada Alexandru Vitzu nr. 2A, Sector 5, București" a anunțat LPF pe site-ul oficial prin intermendiul unui comunicat.

Gino Iorgulescu e preşedinte al LPF din noiembrie 2013, când l-a învins pe Dumitru Dragomir cu 11 voturi la şapte.