• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul stelist Gabi Matei şi Laurenţiu Buş au fost astăzi legitimaţi de ASA Târgu Mureş. Informaţia a fost confirmată de site-ul oficial al grupării.

Fundaşul dreapta Gabriel Matei, în vârstă de 25 de ani, a fost în această iarnă aproape de Petrolul, dar în cele din urmă a decis să semneze pentru o formaţie cu ambiţii mai mari. Considerat un mare talent, apărătorul lateral a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. El a debutat la Internaţional Curtea de Argeş, în 2008, evoluând apoi la formaţiile Pandurii Târgu Jiu, Steaua, FC Braşov şi Academica Clinceni (Liga a II-a), la ultima în turul actualului sezon.

Mijlocaşul Laurenţiu Buş, în vârstă de 28 de ani, şi-a început cariera de jucător la Universitatea Cluj, în anul 2003, trecând apoi pe la formaţiile Poli Timişoara, Arieşul Turda, Oţelul Galaţi, Ienisei Krasnoiarsk (Rusia), Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi. În turul acestui sezon, la formaţia de ligă secundă din Călăraşi, Laurenţiu Buş a înscris 12 goluri în cele 17 partide disputate.

Altfel, ASA va efectua, începând cu 18 ianuarie, un stagiu de pregătire de 16 zile în Antalya (Turcia), unde va disputa şi cinci partide amicale.

Echipa pregătită de Petre Grigoraş sE va reuni sâmbătă, la ora 14.30, la Academia de Sport, în vederea startului pregătirii de iarnă, pentru partea a doua a campionatului, urmând ca la începutul săptămânii viitoare jucătorii să efectueze vizita medicală.

Dintre cele 5 jocuri amicale planificate, trei au fost deja confirmate. Este vorba de partidele cu FC Zira (Azerbaidjan - 22 ianuarie), Jagiellonia Bialystok (Polonia - 25 ianuarie) şi Slovan Liberec (Cehia - 30 ianuarie).