• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gaz Metan Mediaş a oficializat transferurile a doi jucători. Este vorba despre un fost triplu campion al României și un mijlocaș francez.

Ionuț Neagu a fost prezentat oficial la Gaz Metan Mediaș, alături de mijlocaşul din Insulele Comore, cu cetățenie franceză, Nasser Chamed. Totul a avut loc în cadrul unei conferințe de presă.

''Încercăm pe parcurs să ne mai acoperim lotul atât numeric cât şi valoric. Antrenorul va încerca să-i integreze cât mai repede, dar va fi o misiune grea (...) De la meciul cu FC Botoşani am văzut o atitudine total schimbată. Vrem de acum încolo să dăm totul pe teren, să putem să ne privim în ochi, să construim o nouă familie aşa cum am construit şi anul trecut'', a declarat preşedintele clubului, Ioan Mărginean.

La rândul său, antrenorul Cristian Pustai a afirmat, referindu-se la Nasser Chamed, că acesta este un jucător de viteză pe bandă de care echipa are mare nevoie, fiind posibil ca el să intre pe teren chiar în etapa viitoare, sâmbătă, cu Viitorul Constanţa.

Jucătorul african a menţionat că doreşte să contribuie la atingerea obiectivelor echipei Gaz Metan şi a mulţumit conducerii clubului pentru încrederea acordată.

Mijlocașul Ionuţ Neagu a arătat că pentru Gaz Metan este important să câştige cât mai multe puncte în următoarele meciuri şi să urce în clasament.

''Am venit să-mi recapăt ritmul de joc, să încerc să ajut echipa, cred că şi eu am nevoie de Gaz Metan dar şi Gaz Metan de mine. Vrem să acumulăm în următoarele meciuri cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, să urcăm în clasament. În meciul cu Viitorul ne dorim toate cele 3 puncte'', a spus Neagu, care a fost campion al României cu Oţelul Galaţi.

În vârstă de 27 de ani, Neagu a evoluat în cariera sa pentru Oțelul, FCSB, Karabukspor și Nea Salamis.

3 titluri de campion al României are Neagu în palmares, două cu FCSB și unul cu Oțelul.

200.000 de euro este cota de piață a lui Neagu, conform transfermarkt.com.