• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adrian Mutu a confirmat ÎN DIRECT la Digi Sport că s-a înțeles cu conducerea Federației Române de Fotbal și că, începând din această săptămână, își va începe munca la forul condus cu Răzvan Burleanu.

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat astăzi pe site-ul oficial despărțirea de Adrian Mutu prin cadrul unui comunicat.

"FC Dinamo București și Adrian Mutu anunță încetarea raporturilor contractuale începând cu data de azi, 9 octombrie 2017. După o perioadă de un an în care a ocupat poziția de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecționerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF.
Pe această cale, clubul din Ștefan cel Mare îi urează mult succes în noua aventură și îi mulțumește pentru munca depusă. Alături de Adrian Mutu, FC Dinamo București a câștigat Cupa Ligii și a obținut un loc pe podium la finalul sezonului trecut. "FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat și, deși am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de niște oameni profesioniști și dedicați, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reușit să câștig un trofeu în această perioadă și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obține această performanță. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă și, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!", a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului" au scris dinamoviștii pe site-ul oficial.

În cursul acestei dimineți, Adrian Mutu a vizitat și birourile de la sediul clubului bucureștean și și-a luat la revedere de la foștii colegi.