• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo a rezolvat situaţia lui Patrick Petre (18 ani), jucător care a fost dorit în această perioadă şi de Gică Hagi, la Viitorul. Mijlocaşul bucureştenilor a semnat vineri, în prezenţa directorului sportiv Ionel Dănciulescu, prelungirea contractului cu gruparea din "Ştefan cel Mare".

Conform paginii oficiale de Facebook a clubului, noul angajament al fiului fostei glorii dinamoviste este valabil până în 2021. Convocat la reprezentativa Under 19 a României, Patrick Petre s-a alăturat lotului pregătit de Mircea Rednic în cantonamentul de la „Atlantica Miramare Hotel” din Limassol (Cipru).

De asemenea, fundașii centrali Alin Dudea și Vlad Georgescu au făcut joncțiunea cu prima echipă după convocările la lotul de juniori.

Văzut de fanii roş-albilor ca o mare speranţă a clubului, Patrick Petre a avut un final de sezon 2014-2015 promiţător. Tocmai de aceea Mircea Rednic i-a acordat câteva şanse şi în debutul noii stagiuni. Totul s-a rupt însă în toamnă.

Ultimul meci bifat de mijlocaş în Liga 1 datează din 20 septembrie, când a îmbrăcat tricoul alb-roşu în partida cu FC Botoşani. De atunci, fotbalistul a fost trecut pe linie moartă, refuzând iniţial prelungirea contractului care expira în această vară.

5 meciuri și două goluri are Patrick Petre în Liga 1, toate pentru Dinamo (2/1 în sezonul 2014-2015, 3/1 în sezonul 2015-2016). A mai jucat alte două meciuri în Cupa României, plus unul în Cupa Ligii.

150.000 de euro este cota fotbalistului de 18 ani, conform transfermarkt.de