• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CFR a realizat în această după-amiază primul transfer din 2016. Formaţia din Gruia l-a înregimentat pe mijlocaşul Juan Carlos, ultima oară la Tenerife. Informaţia a fost confirmată pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina de Facebook.

Cu o zi înainte de plecarea în primul cantonament al iernii (Cipru), Toni Conceicao are motive de bucurie. Oficialii fostei campioane au reuşit să ajungă la un acord cu un jucător care va acoperi un post deficitar: mijlocaş central ofensiv.

În vârstă de 24 de ani, Juan Carlos a fost crescut de Deportivo La Coruna, pentru care a evoluat până anul trecut (31 meciuri/3 goluri). În toamnă, şi-a încercat norocul la Tenerife, în Segunda şi, în ciuda faptului că a evoluat constant (19 meciuri), de curând şi-a reziliat contractul cu spaniolii.

Cotat la 500.000 de euro, Juan Carlos speră să îşi relanseze cariera în Liga 1 şi să se transfere apoi la un club important din Europa, aşa cum au făcut-o înaintea sa alţi fotbalişti care au trecut pe la CFR.

CFR 1907 Cluj perfectează primul transfer din această iarnă. Este vorba de mijlocașul spaniol Juan Carlos Real Ruiz. El...

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Monday, 18 January 2016