• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Budescu a marcat în finalul partidei cu Juventus, scor 4-0, direct din corner. Execuţia sa nu este una întâmplătoare, pe vremea când evolua la Astra reuşind să marcheze din afara stadionului.

Criticat de Becali de curând pentru faptul că în loc să caute o centrare utilă pentru colegi, încearcă să marcheze din corner, mijlocaşul ofensiv al FCSB şi-a luat revanşa în faţa nou-promovatei, duminică, înscriind direct din corner.

Execuția fostului jucător al Astrei nu este deloc întâmplătoare. Din informațiile Digi Sport, Budescu exersează la antrenamente astfel lovituri și nu doar cu interiorul piciorului său de bază, ci și cu exteriorul. Dacă de obicei jucătorii exersează în general loviturile libere, fotbalistul lui Dică are o plăcere aparte în a repeta loviturile de la colţ.

Budescu ne-a obișnuit în ultimii ani cu execuții spectaculoase, iar pe când evolua la Astra a reușit câteva goluri senzaționale. Marius Șumudică, fostul său tehnician spunea că acesta face pariuri cu colegii că reușește să marcheze goluri din parcare, lucru pe care de altfel l-a și reușit la un antrenament al fostei sale echipe.

Vezi mai jos golul lui Budescu de la un antrenament al Astrei, din afara stadionului

750.000 de euro a plătit FCSB pentru Budescu, valoarea clauzei de reziliere a contractului fotbalistul în vârstă de 28 de ani, din care 450.000 de euro a primit Astra și 300.000 jucătorul. Înţelegerea este valabilă 4 ani, iar fotbalistul are un salariu de 240.000 de euro pe an.