• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)
 
Becali anunţa triumfător miercuri, în direct la Digi Sport că s-a înţeles în proporţie de 90% cu Marica. A doua zi transferul a căzut, însă oferta campioanei a fost destul de generoasă: vârful ar fi putut ajunge să câştige mai mult ca în Spania.
 
Atacantul român este pe punctul să semneze cu Getafe, urmând a primi aproximativ 400.000 de euro/an. Dacă ar fi acceptat oferta Stelei, lucrurile nu ar fi stat mult mai prost din punct de vedere financiar. 
 
Pe lângă nemulţumirea lui Reghecampf în legătură cu refuzul de a efectua testele medicale, afacerea "Marica" nu s-a concretizat şi din cauza sumei de bani oferite de Becali. Concret, potrivit Gazetei, patronul roş-albaştrilor a crescut oferta iniţială de 250.000 de euro. "Salariu 300.000 de euro şi restul de bani îi recuperezi din bonusuri şi prime", i-a spus Becali vârfului, care a cerut timp de gândire. 
 
El voia ca Steaua să îi egaleze oferta pe care o avea în stand-by, de la Getafe, de 400.000 de euro, lucru considerat inacceptabil de Gigi. Totuşi, acesta i-a explicat fotbalistului că, dacă echipa va avea rezultate şi se va califica în sezonul viitor al Champions League, va primi din bonusuri şi prime o sumă mai mare decât cea cerută. Cum Marica a şovăit, iar Reghe şi-a exprimat dubiile cu privire la starea sa de sănătate, Becali a anunţat că mutarea a picat.
 
Dacă ar fi venit la Steaua, Marica ar fi devenit al doilea cel mai bine plătit fotbalist din campionatul intern. Lider detaşat la acest capitol este Alexandru Chipciu, al cărui salariu de 30.000 de euro/lună a fost amplu dezbătut de presa de specialitate.