• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu (27 de ani) este în continuare una dintre ţintele Stelei. Fotbalistul de 27 de ani, care în prima parte a sezonului a fost împrumutat la Astra, negociază acum despărţirea de Dalian Yifang. Mijlocaşul a fost aproape de un transfer la Steaua Roşie, însă negocierile nu s-au finalizat, iar gruparea sârbă a luat ieri nu mai puţin de 4 atacanţi.

În acest context, Budescu are ca primă opţiune Steaua, evident în măsura în care va veni din postura de jucător liber de contract, discuţiile cu oficialii chinezi în acest sens fiind în plină desfăşurare.

Dacă prima ofertă a lui Gigi Becali s-a ridicat la 15.000 de euro pe lună şi un bonus la semnătură de 50.000 de euro, acum finanţatorul Stelei plusează, dorindu-l cu ardoare pe Budescu. Astfel, după ce a auzit de negocierile cu Steaua Roşie, despre care s-a scris că i-ar oferi 20.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură, finanţatorul roş-albaştrilor i-a făcut azi o nouă ofertă lui Budescu.

20.000 de euro pe lună, 100.000 de euro la semnătură şi un contract pe 3 ani şi jumătate îi oferă Steaua lui Budescu, în condiţiile în care fotbalistul îşi va rezolva situaţia cu Dalian Yifang şi va veni liber de contract. Mijlocaşul este de acord cu propunerea Stelei, de care este acum mai aproape ca niciodată. Ultimul impediment în calea transferului: rezilierea contractului cu chinezii.

Este de aşteptat ca în următoarele zile "Sărmăluţă" să ajungă la un acord cu oficialii lui Dalian pentru ruperea contractului, moment în care drumul către Steaua s-ar netezi, iar semnarea înţelegerii cu trupa lui Reghe ar deveni o formalitate.


"Mi-a zis că ia vreo trei salarii de la chinezi la reziliere și apoi vine la Steaua" - Gigi Becali, acum două zile