• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, a declarat, marţi, că nu este dispus să ofere mai mult de 700.000 de euro pentru mijlocaşul formaţiei FC Botoşani, Olimpiu Moruţan.

"Eu mai mult de 700.000 de euro nu dau pe el, să fie sănătoşi", a comentat Gigi, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. 

Finanţatorul grupării FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit, recent, că un club din străinătate oferă 1,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan.

În vârstă de 18 ani, Moruţan a marcat un gol şi a dat trei pase decisive, în 12 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 1.

De notat faptul că în vară, FCSB şi Moruţan bătuseră palma de principiu pentru transferul mijlocaşului. La acel moment, mai rămăseseră de fixat mici detalii, dar totul a căzut după ce Mihai Stoica şi antrenorul Nicolae Dică i-au transmis patronului roş-albaştrilor că plăteşte o sumă imensă pentru un fotbalist care încă nu a confirmat la cel mai înalt nivel. 

Primele contacte dintre FCSB şi moldoveni pentru transferul lui Moruţan au avut loc încă din toamna trecută, însă Iftime a ţinut mereu la preţ, convins că are în curte un adevărat "giuvaier".