• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CFR l-a adus pe Dan Petrescu antrenor şi dintr-o dată a fost desemnată printre favoritele la titlu pentu sezonul următor. Iar posibilitatea de a-l transfera şi pe Silviu Lung Jr, după ce au fost luaţi Hoban, Bokila şi Alexandru Vlad, le-a trezit şi mai multe speranţe celor care aşteaptă revenirea clujenilor în fruntea fotbalului românesc, după ce cu puţină vreme în urmă luau campionatul de 3 ori în 7 ani.

Totuşi, în ciuda veştilor că e o chestiune de timp până când jucătorul va ajunge la ceferişti, suma propusă de turcii de la Kayserispor este mult mai bună decât a românilor: 400.000 de euro faţă de 100.000.

Totuşi, dacă sumele rămân acestea, Silviu Lung jr va rămâne pe loc, deoarece Ioan Niculae nu vrea să-i dea drumul fără 500.000 de euro.

Clujenii au propus 100.000 de euro, plus Nouvier şi Nascimento, afacere excelentă la prima vedere. Numai că Astra nu le poate asigura contractele de la Cluj, mai ales din cauza reducerii cu circa o treime a bugetului salarial pe care echipa l-a avut anul trecut.

De altfel, salariul mare pe care îl avea Budescu, 15.000 de euro, i-a şi determinat pe cei de la Astra să-l împingă, practic, pe Budescu spre FCSB. Mai ales că au luat şi 450.000 de euro din clauza de reziliere de 750.000 de euro. După cum se ştie, restul banilor i-au intrat jucătorului în cont.

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, vorbise cu Silviu Lung şi chiar ajunse la un acord cu el. Numai că nu se poate face nimic dacă Astra nu este de acord. Iar pentru a fi de acord ar trebui sa se schimbe şi ofertele actuale.