• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie. Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (luni, 26.06, ora 13:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

După ce atât Mircea Rednic, cât și Narcis Răducan și Edi Iordănescu, s-au declarat de acord ca meciul Dinamo-Pandurii, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, să se dispute pe Arena Națională, răspunsul Primăriei Capitale i-a descumpănit pe oficialii celor două grupări.

Administratorul Arenei Naționale, Primăria București, a depus agrementul pentru acoperișul stadionului, dar Inspectoratul pentru Situații de Urgență nu și-a dat acordul în timp util pentru a se putea organiza în condiții optime meciul de duminică, de la ora 20:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Astfel, partida cu gorjenii se va disputa pe stadionul Ștefan cel Mare. Meciul Dinamo-Pandurii ratează șansa de a fi primul meci pe cel mai mare stadion al țării după patru luni și jumătate de la închidere.

"Normal că mi-aş fi dorit să jucăm pe Arena Naţională pentru că e cel mai bun stadion, în plus ar fi venit mai mulţi suporteri, gazonul e mult mai bun decât pe Ştefan cel Mare. Dar asta e decizia lor, nu avem ce face, noi mai mult de atât nu putem face" a declarat antrenorul lui Dinamo pentru news.ro

Arena Naţională, inaugurată în septembrie 2011 şi pe care s-a disputat, în mai 2012, finala Ligii Europa, a fost închisă la începutul lunii noiembrie 2015, după tragedia din clubul Colectiv, deoarece nu are avizul ISU. Autorizaţia de securitate la incendiu nu a putut fi eliberată de ISU deoarece nu avea agrement tehnic pentru materialul folosit la acoperiş.

Primăria Capitalei și-a exprimat convingerea că stadionul s-ar putea redeschide după patru luni în care Primăria a pierdut încasări de aproximativ 420.000 de euro, cărora li se adaugă 750.000 de euro reprezentând cheltuieli de întreţinere şi de administrare tehnică a echipamentelor.