• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gigi Becali așteaptă ziua de joi pentru a oficializa transferul lui Dragos Nedelcu (20 de ani). Finanțatorul FCSB a dezvăluit, la Digi Sport, că negocierile nu s-au purtat cu Gică Hagi, ci doar cu impresarul jucătorului.

Faptul că Nedelcu are șanse să devină fotbalistul roș-albaștrilor a fost confirmat și de Cristian Bivolaru, directorul general al campioanei, într-o declarație găzduită ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”

”Vom vedea ce se va întâmpla cu Nedelcu. Nu mă pot pronunța eu acum, dar vă pot confirma că există și varianta de a semna cu FCSB”, a spus oficialul grupării din Ovidiu.

Chestionat care dintre următorii doi fotbaliști, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman au șanse să ajungă la gruparea lui Becali, Bivolaru a replicat:

”Dacă vorbim de cine ar putea ajunge la Steaua, atunci cred că mai repede e Nedelcu”, a replicat directorul general al Viitorului, pentru Digi Sport.

Becali este convins că după Budescu, Larie și Morais îl ”va semna” și pe Nedelcu.

Cred că o să-l luăm, așteptăm un răspuns miercuri. Probabil așteaptă și alte oferte, așa cred. Impresarul mi-a spus că joi Nedelcu va fi la Steaua”, a spus Becali, la Digi Sport