• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la CS U Craiova s-au săturat de problemele de arbitraj și spun că pe viitor își doresc să nu mai aibă parte de astfel de chestiuni, indiferent de cine va fi ”fluierașul” de la centru.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, susține că el și colegii săi studiază în aceste zile modul în care sistemul video a fost implementat în Serie A TIM, competiție transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

”Așa cum Italia, țară campioană mondială, a apelat la proba video pentru a ușura misiunea, viața și deciziile arbitrilor aflați la început de carieră sau sub presiunea unor cluburi, cred că este momentul ca și noi să procedăm la fel.

Este cel mai elementar lucru care ar salva de orice fel de speculații arbitrajul și fotbalul românesc.

În momentul de față, studiem maniera de implementare pe care a făcut-o UEFA în Italia, ce înseamnă din punct de vedere al costurilor, ca legitimitate, legislație, pentru că suntem convinși că ne va ajuta foarte mult”, a spus Marcel Popescu, într-un interviu acordat pentru Digi 24 Craiova.

Craiovenii se consideră cei mai dezavantajați în acest start de campionat.

”Sezonul continuă tot cu greșeli foarte mari și punctele nu ni le mai aduce nimeni înapoi. Probabil, cu un arbitraj corect, azi eram pe primul loc”, a mai spus Popescu, la Digi 24 Craiova.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT