• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Timo Gebhart (26 de ani) la Steaua va mai întârzia câteva zile. Deocamdată mijlocaşul nu şi-a reziliat contractul cu nemţii de la Nurnberg.

Fost coleg cu Marica la Stuttgart, Gebhart este marele pariu al lui Reghecampf, care e convins că îl va "pune pe picioare" pe mijlocaş. Cu un talent enorm, acesta a fost extrem de ghinionist în ultimii ani, fiind măcinat de accidentări, însă tehnicianul campioanei şi Tommy Neubert sunt siguri că metodele lor de pregătire îl vor face pe sportiv unul dintre cei mai importanţi jucători din Liga 1.

Antrenorul roş-albaştrilor îl aşteaptă pe neamţ cât mai repede în cantonamentul din Turcia, pentru a semna contractul şi a face joncţiunea cu noii coechipieri, însă acest lucru va mai dura. Gebhart s-a întors la Nurnberg, unde discută cu oficialii în legătură cu rezilierea contractului.

"Transferul lui Gebhart la Steaua nu a fost încă confirmat. Jucătorul nu şi-a reziliat înţelegerea cu Nurnberg", notează în ediţia online de azi liga-zwei.de.

Germanii nu dau alte informaţii privind motivele pentru care nu s-a ajuns la un acord privind încetarea colaborării, însă e puţin probabil ca formaţia din 2.Bundesliga să aibă pretenţii financiare pentru un eventual transfer. Din informaţiile apărute în ultimele luni, board-ul lui Nurnberg voia de mult timp să îi rezilieze contractul, având în vedere salariul avut şi desele accidentări.

Cel mai probabil până la finalul săptămânii Gebhart va ajunge în Turcia, unde va avea ocazia să participe la primele antrenamente sub comanda lui Reghe. Termenii contractului cu roş-albaştrii au fost deja discutaţi, astfel că lucrurile nu vor fi tergiversate odată jucătorul fiind declarat liber de contract.