• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marcel Popescu a fost invitat în platoul emisiunii Digi Sport Matinal unde a prefațat duelul cu Dinamo din această seară de pe Arena Națională. Președintele oltenilor spune că jucătorii sunt pregătiți să se ridice la nivelul derby-ului și în același timp se teme de condițiile meteorologice.

Dinamo şi Craiova au început play-off-ul cu câte un egal fără goluri, cu Viitorul şi, respectiv, Astra, iar în această seară se vor întâlni la Bucureşti. Președintele oltenilor este convins de importanța meciului de pe Arena Națională. ”Este un meci care de zeci de ani stârnește ambiții și nu numai. Stârnește și spectacole grozave.

Arena Națională este un teren impecabil, un stadion impecabil, dar sper ca și condițiile meteo să nu influențeze jocul. Să nu fie vreo tornadă, vreo ploaie torențială.

Data trecută când am jucat cu Dinamo și a plouat n-a fost tras acoperișul, dar asta nu este o problemă, vreun impediment.

Etapa trecută, la Viitorul, s-a jucat pe un teren excepțional, gazon excepțional, dar o ploaie teribilă, iar în alte părți este soare și terenurile sunt impracticabile”, a specificat oficialul craiovenilor.

Dinamo - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Tot el a spus în cadrul aceleiași emisiuni că play-off-ul din actualul sezon a adus față în față cele mai valoroase echipe din Liga 1.

”E un play-off destul de interesant, cu ambiții, aduce la rampă cele mai în formă și valoroase echipe, să nu creadă cineva că e un play-off în care câștigătoarea s-a decis dinainte.

Toate echipele aspiră, declarat sau nedeclarat, la cununa cu lauri. Așa că ne putem aștepta la multe meciuri spectaculoase”.

”Steaua a dezamăgit”

Marcel Popescu a vorbit și despre victoria reușită de Viitorul Constanța pe teren propriu contra elevilor lui Laurențiu Reghecampf, care în opinia lui, au prestat un joc dezamăgitor.

”În momentul în care este egal se pierde un punct pe drum, ei între ei, dar când echipa își câștigă punctele acasă plecăm de la trei puncte.

Meciul de aseară e câștigat meritat de echipa lui Hagi. Steaua a dezamăgit, dar nu este adevărata față a lor. Și dacă joci în 10 îți dă voie cineva să iei gol de pe linia porții.

Pentru Steaua a fost un accident, cred că lotul Stelei și valoarea jucătorilor impune o altă ținută, iar că a câștigat Hagi însemnă că se poate dacă vrei, nu mai contează faptul că ai jucători de 18, 19 ani”, a conchis oficialul oltenilor.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT