• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Un nou mesaj apărut într-o peluză din România a ajuns cunoscut graţie unei greşeli de gramatică. Fanii Craiovei din Sezione Ultra au dorit să transmită faptul că iubirea pentru Ştiinţa nu se negociază, însă au comis o mică eroare, scriind "negociează".

Partida cu Dinamo, câştigată de CS U cu 2-1, a creat o emulaţie de nedescris în Oltenia. Mii de fani s-au deplasat la Severin în speranţa unei victorii în faţa "câinilor", iar atmosfera a fost una electrizantă, ca pe Centralul din Bănie, pe vremuri.

Dincolo de dăruirea exemplară de care au dat dovadă când şi-au susţinut favoriţii, oltenii au făcut şi o mică greşeală gramaticală. Nu de talia celebrelor "diavolii vişini" sau "a-ţi aşteptat curieratul pentru titlul 24", dar ultraşii din alte părţi ale României au taxat şi această eroare.

"Ultra înseamnă pasiune şi abnegaţie, nu modă şi remuneraţie. Ştiinţa se iubeşte nu se negociează", a fost mesajul postat, care a stârnit multe reacţii în zona de comentarii de pe reţelele de socializare.

sursa foto: Facebook Viaţa în peluză