• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Concordia-CS U Craiova 1-2. Egalaţi pe finalul partidei disputate la Chiajna, cu Concordia, după ce conduseseră două treimi de meci, puţini olteni mai sperau la victorie. Dar ea a fost obţinută în prelungiri, graţie unei execuţii excelente a lui Ivan Martic, dar şi a unei gafe monumentale făcute de Manasse. Adică tocmai fundaşul care s-a aflat în probe în vară la Craiova, dar a fost refuzat de Mangia. Gafa lui Manasse Enza-Yamissi a fost comentată haios de preşedintele Marcel Popescu.

"Cum văd eu gafa lui Manasse? Păi, haideţi să vă spun. Dacă vă uitaţi la fază o să vedeţi că jucătorul advers ridică privirea la un moment dat şi dă cu ochii de Martic. Iar atunci a văzut leul de pe pieptul jucătorului nostru şi s-a speriat. D-aia a luftat!", a spus Popescu.

"Asta ca să facem o glumă. Bun, e o gafă mare, dar haideţi să ne uităm în urmă, la ce cadouri am făcut noi. Cum a fost greşeala lui Calancea la Cluj sau autogolul lui Fereirra, la Iaşi. Alea au fost cadouri mult mai mari decât am primit noi acum", a completat Popescu.

Cele două meciuri la care face referite oficialul oltenilor sunt CFR-CS U Craiova 2-1, respectiv CSM Poli Iaşi-CS U Craiova 1-2.

Vineri seară, CS U Craiova a câştigat într-un final dramatic partida cu Concordia, scor 2-1, la Chiajna. După 15 partide, una în plus faţă de CFR şi FCSB, oltenii sunt pe locul doi, cu 32 de puncte, unul mai puţin decât clujenii şi trei peste echipa lui Dică.