• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova forțează calificarea în finala Cupei României, după ce a pierdut manșa tur cu FC Voluntari, scor 0-1, în Bănie. Dincolo de problemele legate de meciul de la Chiajna, care se va disputa joi, 18 mai, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, oficialii oltenilor se pregătesc deja pentru sezonul viitor, unul în care țintesc titlul de campioană, primul după o pauză de 26 de ani.

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a lăsat de înțeles, într-o intervenție exclusivă găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că șansele ca Gheorghe Mulțescu să continue în Bănie sunt aproape nule. În plus, Popescu a spus că Devis Mangia are mari șanse pentru a fi numit ”principal” săptămâna viitoare.

”Ați văzut că sunt mai multe speculații în presă, unele fondate, altele nefondate. Varianta italiană, sincer să fiu, este în pole-position. Într-un final, săptămâna viitoare, cel mai probabil, va fi prezentat, după ce se va fi semnat și după ce se va legitima cotractul cu noul antrenor. Că va fi varianta italiană sau va apărea în ultimul moment, asta rămâne de văzut”, a spus Popescu.

Oficialul oltenilor a confirmat și faptul că Paul Codrea are șanse mari pentru a fi secundul lui Mangia.

”Nu ne-am înțeles cu Paul Codrea, dar se negociează în continuare”, a mai spus Marcel Popescu, la Digi Sport.